TRAINING & COACHING

VAN PERSOONSGERICHTE ZORG 1.0 naar 2.0

De Coachende Zorgprofessional

TRAINING & COACHING  

Onze unieke methode

Dubois en van Rij heeft een methode ontwikkeld waarbij de focus ligt op een aandoening-onafhankelijke manier van werken voor zorgprofessionals in de eerste- of tweedelijns zorg. De training wordt geheel op maat aangeboden en is snel en goed toepasbaar in de praktijk.

Verschillende gedragingen

Een trainingstraject bestaat uit verschillende fases waarbij zowel in teamverband als individueel gecoacht en getraind wordt. We laten gedragingen zien in fase van verandering en maken helder wat een patiënt nodig heeft aan communicatie en begeleiding wanneer hij in dergelijke fase verkeert. Coaching sessies zijn bedoeld om maatwerk te kunnen leveren binnen de training, want ook als het gaat om zorgprofessionals bestaat ‘one size fits all’ niet. Het resultaat: zorg op maat, meer werkplezier en minder frustratie.

Schat aan ervaring

De trainingen van Dubois & van Rij zijn een integratie van het door onszelf ontwikkelde coaching concept en materiaal dat ontwikkeld is door Zuyd Hogeschool en de Universiteit Maastricht. Door de jaren heen hebben we een schat aan ervaring opgedaan met het trainen en coachen van praktijkondersteuners, verpleegkundigen, paramedici en (huis)artsenAlle trainingen zijn geaccrediteerd door de verschillende beroepsgroepen. 
Neem gerust contact op voor meer informatie.

© Copyright - Dubois & van Rij